Avanos Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanlığının koordine ettiği Hülya BAYRAM Topuz saç modeli eğitimi Avanos Altınyazı otelde gerçekleştirildi.

Avanos Altınyazı Otelde saat 10:00 başlayan topuz seminerine Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlik Başkanı İsmail ÖRDÜ, Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet ŞAHİN, Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal ÇELİK, Niğde Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan BİRCAN, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Kırıkkale, Kayseri, Kırşehir’de faaliyette bulunan bayan kuaförler eğitime katıldı.

 Katılımcılara 2015 yılı Gelin Başı ve  topuz eğitimi veren Hülya BAYRAM Katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlik Başkanı İsmail ÖRDÜ yaptığı kısa konuşmada  Önümüzdeki yıllarda tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde Saç stil yarışması düzenlemeyi hedeflediklerini belirtti.

Avanos Esnaf Odası Başkanı Kemal ÇELİK ; Bu Organizasyonda Katkılarından Dolayı Avanos  Kaymakamı Mustafa ELDİVAN’a,  Avanos’umuzun değerli Bayan Kuaförlerine,  Eğitim İçin İlçemize gelen Hülya BAYRAM’a ve eğitime katılan değerli katılımcılara teşekkür ederim dedi.

Eğitim sonrası Bayan Kuaförlerine  katılım belgesi verildi.  Hülya BAYRAM’a ise Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlik Başkanı İsmail ÖRDÜ,tarafından Avanos tabağı hediye edildi  toplantı Kokteyl ile sona erdi.

Haber: Kızılırmak Avanos Gazetesi