AK PARTİ’DEN COŞKULU MİTİNG...!

AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Körükcü, Orta Mahalle, öğrenci yurdu arkasındaki meydanda düzenlenen açık hava mitinginde binin üzerinde partiliye hitap etti.

30 Mart yerel seçimleri öncesinde yoğun şekilde seçim çalışmalarını yürüten siyasi partilerden ilk açık hava mitingini AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Körükcü gerçekleştirdi.

27 Mart 2014 Perşembe günü çarşı merkezindeki AK Parti Seçim Koordinasyon ve İrtibat Bürosu önünde toplanan coşkulu partililer ile birlikte yürüyerek miting alanına hareket eden AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Körükcü, kalabalık bir seçmen kitlesine hitap etti. Diğer adaylardan farklı olarak 10 yıllık AK Parti Belediyecilik hizmetlerine değinen Dr. Mustafa Körükcü, yeni dönem için yetkiyi aldıklarında gerçekleştirecekleri proje ve yatırımları da partilileriyle paylaştı.

Konuşmasında; Avanos’a yapılan doğalgaz, içme suyu şebeke hattının yenilenmesi, Kızılırmak kenarı düzenleme projesi, altyapı çalışmaları, kültürel ve sosyal belediyecilik hizmetleri gibi pek çok büyük hizmet ve çalışmalara değindi.

Mitingde partililerin tezahüratlarıyla halkın büyük desteğini alan AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Körükcü, bir saat süren konuşmasının ardından uzun süre coşkuyla alkışlandı.