NEVŞEHİR (Avanos)- 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimine yönelik propaganda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bülent Tekiner, 2. Sıra Milletvekili adayı Cuma Yorgancı, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Avanos İlçe Başkanı Alper İbaş, İl Genel Meclisi Üyesi Tayfun Ceyhan ile Kadın ve Gençlik Kolu üyelerinden oluşan bir heyetle ilçe esnafını ziyaret ederek, destek istedi.

 

TURİZME ÖNCELİK

Antik çağlardan beri çanak ve çömlekçiliğin önemli bir merkezi konumunda bulunan Avanos’un turizm kapasitesinin artırılması durumunda bölge esnafının rahat bir nefes alacağını kaydeden Tekiner, deniz turizmiyle ön plana çıkan Türkiye’de doğa turizmini de yaygınlaştıracaklarını söyledi.

 

BAĞCILIK DESTEKLENECEK

Avanos’un önemli gelir kaynaklarından olan bağcılığın, uygulanan yanlış hükümet politikaları nedeniyle büyük zarar gördüğünü de dile getiren Bülent Tekiner, mağaralarda ve doğal depolarda saklanan üzümlerden yapılan el yapımı şarapların dünyada büyük rağbet görmesine rağmen iç piyasada hak ettiği değeri göremediğini söyledi.

 

TEKİNER’E TAM DESTEK

CHP’nin vaatlerini ve seçilmesi durumunda Nevşehir için yapacağı çalışmaları anlatan Bülent Tekiner’i ilgiyle dinleyen Avanoslular ise 7 Haziran seçimleri için tam destek sözü verdiler. Türkiye’de artık değişime ihtiyaç olduğunu kaydeden vatandaşlar, CHP’ye halka dokunan, laf değil iş üreten bir programla halkın karşısına çıktığı için oy vereceklerini bildirdiler.

 

Esnaf ve halk ziyaretinin ardından Tekiner ve Yorgancı beraberlerindeki CHP heyeti ile birlikte Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Heyet daha sonra ilçede bulunan bazı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini de ziyaret etti.