Bu güne kadar binlerce çocuğu yetiştirip hayata hazırlayan Nevşehirli 93 yaşındaki öğretmen Hayriye Gürsoy'u unutmayan AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kendisine bir ziyarette bulundu.

93 yaşındaki Hayriye Gürsoy, naifliği ve sevecenliği ile dikkatleri çekerken, ziyaretten duyduğu mutluluğunu ifade etti. Kendisine ‘Anne’ şeklinde hitap edilmesinden mutluluk duyduğunu belirten Hayriye Gürsoy, Ak parti merkez ilçe yönetiminin Ahde Vefa ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken öğretmenlik yıllarından bahsetti.

Karşılıklı anıların anlatılıp değerlerin ön plana çıkarıldığı ziyarette Ak parti merkez ilçe yönetimi, Hayriye Gürsoy ’u bundan sonra yapılacak etkinliklere davet etti.


AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; "Merkez ilçe yönetimi olarak şehrimizin bilinen en yaşlı öğretmeni Hayriye Gürsoy’u evinde ziyaret ettik. Emekli öğretmen Betül Köse’nin de annesi olan 93 yaşındaki Hayriye teyzenin altın değerinde öğütlerini dinledik. Duasını aldık." dedi.