SUNAR'DAN  ANNELER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, dünyada başarıyı yakalamış pek çok insanın arkasında annelerin emekleri ve duaları olduğunu söyledi.

12 Mayıs Dünya Anneler Günü münasebeti ile bir mesaj yayımlayan Kazım Sunar, Annelerimizin, yılın bir günü değil her günü baş tacı edilmeye layık olduğuna vurgu yaptı.

Sevgi, sabır ve fedakârlıkları hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek annelerin her zaman hatırlanması gerektiğini ifade eden Sunar’ın mesajı şöyle;

 "Bizler 'cennet anaların ayağı altındadır' diyen bir inancın mensuplarıyız. Adalet, kardeşlik, barış, sevgi ve saygı gibi kavram ve değerlerin topluma yayılmasında en büyük öğretmen kuşkusuz annelerimizdir. Bu anlamda, geleceğe daha iyi hazırlanan, milletini ve vatanını önceleyen idealist gençlerimizin yetişmesinde en büyük katkı da annelerimizden geliyor. Yani anneler sadece kendi çocuklarının değil, toplumların da geleceğini inşa eder. Elleri öpülesi annelerimizi her gün ve her an hatırlayıp, ilgilenmeliyiz. Başta kendi annem olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyor ellerinden öpüyorum”. 

KADIN KOLLARI AYŞE HAMLECİ ANNELER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Annelerimizin, yılın bir günü değil her günü baş tacı edilmeye layık olduğunu söyledi.

12 Mayıs Dünya Anneler Günü münasebeti ile bir mesaj yayımlayan Ayşe Hamleci, Ak Parti'nin kuruluşundan bu yana gerek parti programı, gerekse iktidar uygulamalarında kadın ve aile politikalarına ayrı bir önem verdiğini hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Türk Ceza Kanunu, referandumla hayata geçen anayasa değişiklikleri, belediye, iş ve medeni kanunlardaki lehte düzenlemeler, ‘Haydi Kızlar Okula' kampanyası, anne-bebek ölümleri oranındaki düşüşün sağlanması, sağlık ve sosyal alanlardaki tedbirler, engelli annelere veya engelli çocuğu olan annelere yapılan destekler, ihtiyaç sahibi ailelerin okuyan çocuklarına yönelik eğitim yardımının annelerin hesabına yatırılması ve tüm bu ve benzeri uygulamaları yönetebilecek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın kuruluşu, hükümetimizin kadınlarımıza ve annelerimize verdiği önemi ortaya koymaktadır. Kuşkusuz medeniyetimiz ve köklerimiz bu güzelliklerin altyapısını oluşturmuştur."

Siyasi alanda da kadına daha çok yer açan ve onları karar mekanizmalarına taşıyan adımlar atıldığını söyleyen AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, şunları ekledi: "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu alandaki öncülüğü sayesinde kadını ve annenin değeri daha iyi anlaşıldı. Annelerimiz artık kendilerini yetiştirme faaliyetlerine katılma konusunda artık daha cesaretli. Analık kutsaldır, sevgi, şefkat, merhamet, güç, savunma, gönül ve muhabbetin sembolüdür. Hangi yaşta ve makamda olursak olalım anne sevgisine mutlaka ihtiyacımız var. Zaten bu nedenle sevgi, sabır ve fedakârlıklarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman başımızın tacı olacak. Onların yeri kalbimizin baş köşesinde. Bu duygularla toplumumuzun ayakta durmasına büyük katkı koyan, ailenin yaşatılmasına emek veren, çocuklarımızı ve ülkemizi geleceğe hazırlayan başta şehit analarımız olmak üzere bütün annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Gününü en kalbi duygularla kutlarım. Birlik ve beraberliğimizin, sevginin biricik kaynağı annelerimize saygılarımı sunarım."


AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Anneler Günü'nü mesajı yolladı...

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz tarafından Anneler Günü kutlaması olarak çok özel bir mesaj yayınladı.

"Ayaklarının altına CENNETLER serilen, Hz. Muhammed’leri (S.A.V.) Beyazıd-i Bistami, Sultan Fatih, Sultan Süleyman, Abdulhamid Han, Gazi Mustafa Kemal ve Recep Tayyip Erdoğan gibi dünyada iz bırakan muhteşem şahsiyetleri doğuran melekler meleği sevgili annelerimize dünyalar dolusu selamlar, sevgiler olsun…

Elleri ve ayakları öpülesi GÜZEL ANNELERİMİZİN, bu çok anlamlı ve özel günlerini en kalbi duygularımla kutluyorum.

Başta AK Parti Kadın Kollarımızın fedakâr, cefakâr ve çok gayretli teşkilat mensuplarımız olmak üzere bütün bütün hemşehrilerimize çalışmalarında başarılar diliyor, Yüce Allah’tan huzur, refah ve saadet içerisinde BÜYÜK TÜRKİYE sevdasıyla  gösterdikleri feragat ve Fedâkarlık için teşekkür ediyor selam, saygı ve sevgiler sunuyorum." dedi.


AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLLERİNDEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

 AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk Anneler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Vekiller mesajlarında; annelerin hayatımızın her alanında büyük bir emeği ve rolü olduğunu, sadece bizleri yetiştirmekle kalmayıp, toplumun gelişmesinde de etkin katılım gösterdiklerini kaydetti.

 Anneler, aile ve toplum hayatının temel taşları olduğunu ifade eden milletvekilleri, “Annelerimizin kıymetini en iyi anlatan cümle, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) de buyurduğu gibi; “Cennet anaların ayakları altındadır.” Karşılıksız sevginin sonsuz özverinin simgesi olan anne, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, sözcüklerle anlatılamayan ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan en yüce varlıktır. Annelerimize karşı olan gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz.” diye konuştu.

 Annelerin, geleceğin Türkiye'sine, hatta dünyaya yön verecek sağlıklı bireylerin yetişmesinde büyük bir görev üstlendiğini kaydeden Vekiller, “Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkati, karşılıksız sevgiyi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulamayız. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Fedakârlıkla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.” dedi.