2018 Yılı Mart ayında yapılması planlanan Yerel Seçimler için Nar Beldesinde de hareketlilik başlarken Belediye Başkan aday adayı olacak isimler şimdiden kulislere başladı bile. Bu isimlerden biriside adı ön planda geçen Aydın Taşkın.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü olan Taşkın’ın yerel seçim takviminin açıklanmasının ardından görevinden istifa ederek seçim çalışmaları için sahaya inmesi bekleniyor. Siyasi kulislerde Başkan adaylığı için adı sık sık anılmaya başlayan ve çalışmalarını adeta sessiz ve derinden sürdüren Taşkın, Nar Belediye Başkan adaylığına ismi geçenler arasında en vizyoner siyasetçi olarak görülürken, oluşturduğu ekip ve projeleri ile ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Yerel Seçimlerde Nar Beldesinde Ak Partinin Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Taşkın’ın şansı oldukça yüksek gözüküyor.

Nar Beldesinde yapılan değerlendirmelerde Genel Merkez anketlerinde puanı oldukça yüksek olduğu öğrenilen Taşkın’ın aday gösterilmesine kesin gözüyle bakıldığı yorumları yapılıyor.