Aydın Taşkın beraberinde AK Parti Nar belde başkanı ve kalabalık bir grupla AK Parti Nevşehir merkez ilçe başkanlığına gelerek AK Partiden Nar Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusu için müracaatda bulundu.

Resmi başvuru dosyasını İlçe Başkanı Salih Açıkgöz e teslim eden Aydın Taşkın doğduğum kasabam Nar a hizmet için talip oldum bu kutsal görev için bana destek ve teveccüh gösteren bütün Narlı hemşerilerime ve aileme teşekkür ediyorum.

Kasabamıza güzel hizmetleri gönül verdiğimiz AK Parti ile doğduğumuz topraklara olan gönül borcumuz ödemek için bu kutsal göreve talip olduk .Tecrübe ve birikimimizi Nar kasabamıza hizmet için kullanmak için çıktığımız yolda aday adaylığımızın kasabamız ve tüm aday adayları için hayırlı olmasını diliyorum dedi.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz de  yaptığı konuşmsında Aydın Taşkın ın aday adaylığının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek Allah utandırmasın dedi.

AK Parti Nar Belediye Başkan Aday adayı Aydın Taşkın ın eşi Daniye Taşkın AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci ye bir buket çiçek takdim etti.