Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli bugün 12.00’da Nevşehir Telekom Önündeki alanda, Nevşehirli vatandaşlara hitap etti.
Devlet Bahçeli Nevşehir konuşmasında partisinin seçim beyannamesini ve MHP’nin Nevşehir ve Türkiye için yapacaklarını anlattı.


MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Nevşehir mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Bahçeli Nevşehir'de Türk Telekom önünde konuşmasına Nevşehir'i selamlayarak başladı...
Biz Nevşehirden razıyız Nevşehirlininde bizden rıza göstermesini bekliyoruz...
Nevşehir açık hava müzesi gibidir.
Bozgunculuk fitne fesat Nevşehirin kapısından girememeiştir.
Nevşehir Hacı Bektaşı Veli nin topraklarıdır...
FİB Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre Bahçeli mitingine Derinkuyu dan 25 , Avanostan 40 araçlık konvoyla gelerek mititnge katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir'de partisince düzenlenen mitingde halka seslendi.

Cumhurbaşkanı'ndan Başbakan'a kadar sıra sıra anlatılan zenginleşme tamamen yalandır. Emeklilerimiz açlık sınırının altındadır.  Sizler bunlarla karşı karşıyayken uyfdu Başbakan ne yapıyor. 

Hükümet cenahından Nevşehirlinin sesini duyan yoktur. Davutoğlu aziz ceddimiz Süleyman Şah'ın huzurunda Fatiha okumuştur. Davutoğlu ne yapacağını şaşırmıştır. Kaybedeceğini gördükçe çareler aramaktadır. Madem Süleyman Şah'ın türbesini ziyaret edecektin, türbenin eski yerini nasıl bir korkaklıkla terk ettin. 

Vicdanını kimlere teslim etmiştin. Vatanı satmak, vatandan vazgeçmek ne zaman zafer, başarı şeklinde sunulmuştur? Suriye'nin Eşme Köyü'ne gittin , peki kimlerden izin aldın? İmralı canisinin posterlerinin dalgalanmasından hiç mi rahatsız olmadın?

Süleyman Şah Türbesi'nde Türk bayrağını indiren Davutoğlu ve Erdoğan'dır. Bunların yatacak yeri kalmamıştır. Ecdad yadigarı topraklarımızı satan adam türbe ziyaretlerinden nemalanma arayışındadır. Bundan sonra sana kalan ömrün boyunca duyacağın vicdan azabıdır.

Şimdi siz 7 Haziran bunlara karşı MHP ye oy ve destek verip bizimle birlikte yürüyecekmisiniz.Maşallah ...


- Değerli Nevşehirli kardeşlerim, Erdoğan açık saçık siyasete soyunmaktadır. Meydan meydan dolaşmakta, başkanlık ve anayasa propagandası yapmaktadır.

- Erdoğan mahkeme önüne çıkmak yerine, başkanlık için canını dişine takmaktadır.

- Kabe, Kudüs, Diyanet ve Kuran siyasetin konusu olmuştur. Vatandaşın sorunları hakkında bir şeyleri yoktur.

- Libya'da gemimiz saldırıya uğramıştır. Bu ne kepazeliktir, bu ne acziyetliktir. Gücü yeten Türkiye'ye çemkirmektedir. Türkiye ise başka gündemde, Erdoğan ise başkanlık rüyasındadır.

- Diyanet İşleri Başkanı'na alınan lüks ve pahalı otomobil hakkında artan kamuoyu baskısı yüzünden otomobilin satılmasına karar verilmiştir. Yanlıştan dönülmüş, Erdoğan ise bundan rahatsız olmuştur.

Bahçeli'nin Nevşehir Mitingine yansıyan özel kareler: