Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Nevşehir'de iş dünyası ile buluştu. Burada Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Albayrak, ardından AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti. Parti binasında partililerle bir araya gelen Bakan Albayrak, burada kısa bir konuşma yaptı.

Bakan Albayrak'ın AK Parti ziyaretine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Belediye Başkanları teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partililerle bir araya gelen Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nevşehirlilere ve teşkilatına selamlarını getirdiğini söyledi.

Albayrak, gün içinde Nevşehir'de iş insanları ile toplantıda bir araya geldiğini anımsatarak, bunun çeşitli illerde gerçekleştirdiği on birinci toplantı olduğunu belirtti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar;"Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak İl teşkilatımızda yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sn. Bakanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz;"Hazine ve Maliye Bakanımız Sn Berat Albayrak’ın teşrifleriyle AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda teşkilatımızla bir aradayız.  Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde milletimizle el ele gönül gönüle kutlu davada yürümeye devam, ‘Sevdamız Güçlü Türkiye’" dedi.

.