24 Haziran seçim çalışmalarını ara vermeden yürüten AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı telefonla arayarak Nevşehir'de yaşayan Karslı hemşehrileri ile buluşturdu.

Karslı Hemşehrileri Bakan Arslan'a Söz Verdi!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'da Nevşehir'de yaşayan Karslı hemşehrilerine AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan için destek isteyerek, söz aldı.... 

Bakan Arslan görüntülü konuşma programı FaceTime'dan yapılan canlı bağlantıda; "Karslı hemşehrilerine seslenerek, hepinizin desteği önemli, Çalışkan'ı desteğinizi bekliyorum. İnşallah mecliste de Nevşehir Milletvekili Adayımız Emre Çalışkan ile beraber çalışacağız" dedi.

Arslan, "Kars'taki akrabalarınızıda arayarak onlara 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmıyoruz ona sahip çıkıyoruz diyerek AK Parti'ye de destek vermelerini istedi."

Büyük mutluluk yaşayan Karslı vatandaşlarda; "Siz hiç merak etmeyin Biz Karslıyız sözümüzün arkasındayız. Vekilimiz Emre Çalışkan'ın yanındayız. Kendisine tam destek vereceğiz." dediler.

Karslı hemşehrilerimizden güçlü meclis ve güçlü hükümet için 24 Haziran'da destek sözü aldık diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan'da; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan ile FaceTime üzerinden, Avanos’umuz da yaşayan Karslı hemşehrilerimizle yaptığımız toplantımıza canlı bağlantı ile katıldı. Avanosumuzdan Kars’a selam yolladık. Hem değerli Bakanımıza hemde büyük teveccüh gösteren değerli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. 24 Haziran'da Vakit Nevşehir Vakti" dedi.

Tek Millet, 
Tek Bayrak,
Tek Vatan,
Tek Devlet için durmak yok yola #DEVAM