Dün akşam saatlerinde Nevşehir'e gelen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Nevşehir Esnaf Buluşmasına  katılımının ardından Nevşehir'de esnafları ziyaret etti.

Nevşehir merkez Atatürk Bulvarında esnaf ziyaretleri yapan Bakan Pekcan, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya destek istedi. 

Ziyarete Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türkiye Esnaf ve Sanatları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ve parti temsilcileri eşlik etti. 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı; "Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan hanımefendi ile beraber Atatürk Bulvarı esnafımızı ziyaret ederek tekraren Bir Hayalimiz Var dedik ve 31 Mart seçimlerinde desteklerini talep ettik" dedi.