Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un AK Parti ziyaretine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Burada partililer tarafından karşılanan Bakan Selçuk, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar ile basına kapalı görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından basın toplantısı düzenlendi.

Açıkgöz:  “Biz, Birlikte Nevşehir’iz”‬

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "‪Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde AK kadrolar olarak 18 yıldır aziz milletimize hizmet yolunda ilk günkü aşkla çalışıyoruz. Sevdamız Nevşehir özelinde güçlü Türkiye için de çalışmaya devam edeceğiz" dedi...

Daha önce İstanbul'dan tanıştığı Nevşehirli Müzik öğretmeni Hüsnü Kadıoğlu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u AK Parti Nevşehir il binası girişinde ziyaret ederek bir süre görüştü, akabinde kendisine hediyelerine takdim etti.