Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Nevşehir'in Acıgöl ilçesini ziyaret etti. Bakan Varank'ı Acıgöl'de Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İlçe Başkanı Ramazan Gül, Musa Mutlu, Abdulselam Göktaş karşılarken kendisine AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Genel Merkez İnsan Hakları Başkanı - Genel Başkan YardımcısıKonya Milletvekili  Dr.Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkanı M.Rauf  Yanar, Ak Parti 24-26. Dönem Nevşehir Milletvekilli- Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkan Yrd. Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti il ve ilçe teşkilat mensupları ile Belediye Başkan adayları eşlik ettiler.

Cuma namazını Acıgöl Merkez camiide kılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, daha sonra Acıgöl İlçe Merkezinde Mini Miting düzenledi.

Bakan Varank, Acıgöllü hemşehrilerimiz yine her zaman olduğu gibi bugün de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ilgisini eksik etmediğini belirtti. 31 Mart seçimlerinin ülkemiz bekası adına büyük önem arzettiğini ifade eden Bakan Varank, Acıgöllü vatandaşlardan Belediye Başkanı Ercan Ertaş içinde destek istedi. Varank, her zaman Nevşehirlilerin yanında olacaklarını, daha fazla destek vererek, daha fazla istihdam oluşturmaya gayret edeceklerini de sözlerine ekledi.  

Acıgöllü vatandaşların büyük destek verdiği mitingde sevgi gösterilerine mazhar olan bir isimde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim arı oldu. Arı yaptığı açıklamasında; "Acıgöl'ümüzün meydanında hemşehrilerimiz, Sn Bakanımız Mustafa Varank, Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta ve teşkilatımızla beraber mini bir miting yaptık..

Tevazu,
Gayret ve
Samimiyetle..

Durmak yok yola devam" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Rekorlar ilçemiz Acıgöl’deyiz.‬ Acıgöl, Belediye Başkanımız ve adayımız Ercan Ertaş ile Yola Devam diyor.‬ Acıgöl’ümüzün çevre yolu için sıcak asfalt ihalemizi bu yıl gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun.‬ Acıgöl, 31 Mart’ta AK Parti ile yeni rekor için hazır. Gönül Belediyeceliği" dedi.