Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere sabah saatlerinde Nevşehir'e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Burada partililerle basına kapalı toplantı gerçekleştiren Bakan Varank, daha sonra NTSO ev sahipliğinde düzenlenecek olan istişare toplantısına katılmak üzere ayrıldı.

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, da katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK teşkilatımızla birlikte AK Parti Nevsehir İl Başkanlığımızdayız.‬TC. Sanayi Bakanımız Sn Mustafa Varank, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan  ile anlık görüşerek Nevşehir-Acıgöl-Aksaray karayolu için sıcak asfalt ihalesininin bu yıl içerisinde yapılacağı müjdesini hemşerilerimizle paylaştı.‬ Durmak Yok Yola Devam.   ‪Hayırlı olsun.‬ Her şey Sevdamız Nevşehir için." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'da; "‪T.C Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank ve Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta İl başkanlığımızda Teşkilatımız ile bir araya gelip İstişare Toplantımızı gerçekleştirdik. ‬"dedi.