31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir'ee gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı için esnaflardan destek istedi.

Nevşehir'de Saatçi Hoca Caddesi, Belediye Caddesi ve Gazhane Caddesi’ndeki çeşitli meslek gruplarında faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, esnaflara işlerinin hayırlı ve bereketli olması isteğinde bulundu ve esnaflarla kısa süreli sohbetler yaptı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, "Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız İhsan Selim Baydaş ile Saatçi Hoca, Belediye civarı ve Gazhane Caddesi esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. 31 Mart'a Üç gün kala, Zaferin ayak sesleri esnaf kardeşlerimizden geliyor..." dedi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya ziyaretlerde Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile AK Parti il yöneticileri de eşlik etti.