Sabah saatlerinde Nevşehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın Sinan Aksu, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Esnaflarla kısa sohbetler  yapan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın Sinan Aksu, 31 Mart ’da gerçekleştirilecek seçimlerde esnafların AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya destek sağlamalarını istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ; "Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Sinan Aksu ve AK teşkilatımızla esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.“31 Mart’ta Belediye Başkan adayımız Rasim Arı’ya ve AK kadrolara vereceğiniz desteklerle #Nevşehir’imiz kazanacak, milletimiz kazanacak. Gönül Belediyeciliği Akparti işidir.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; " GSB Bakan Yardımcımız Sayın. Sinan Aksu ile birlikte çarşı esnaflarımız ile birlikte kucaklaşmaya devam ediyoruz sıkılmadık el girilmedik gönül kalmayana kadar Tevazu Samimiyet ve Gayretle Durmak Yok Yola Devam" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da;" Şehrimize ziyaret için gelen GSB Bakan Yardımcımız Sinan Aksu’nun katılımlarıyla Çarşı esnaflarımızı ziyaret ederek hemşerilerimiz ile biraraya geldik. Herşey Sevdamız Nevşehir İçin durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle çalışmaya Devam ediyoruz ..." dedi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu ise, gerçekleştirilen temaslarına ilişkin yaptığı açıklamasında; "Nevşehir'in güzel insanlarını ve değerli esnafımıza hayırlı işler dileyip Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı için destek istedik." dedi.