Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Nevşehir de Ak Parti Seçim Bürosu açılışına katıldı. Bakan Zeybekçi'ye, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım sunar,İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekri Gizligider de eşlik etti.

Seçim ofisi önünde toplananlara seslenen Bakan Nihat Zeybekçi, hükümeti yıkmaya yönelik tüm girişimlere karşı dimdik ayakta olduklarını söyledi. Gezi Olayları ve 17 Aralık Operayonları sürecinin hükümeti yıkmaya ve Türkiye'nin bölgede yakaladığı yükselişi engellemeye yönelik olduğunu ileri süren Bakan Zeybekçi, "Halktan aldığımız emaneti sonuna kadar savunacağız. Sakın bu yapılanlara kulak asmayın. Bunların hepsi gelip geçicidir. Biz bu milletin iradesine dil uzatanlara, göz uzatanlara, el uzatanlara karşı sonuna kadar aslanlar gibi buradayız. Milletten aldığımız emaneti onlara asla çiğnetmeyiz. Biz bu milletin emanetçisiyiz, sonuna kadar da buradayız. Millete hizmet etmeye sonuna kadar da devam edeceğiz. Onlar ne istiyorlar biliyor musunuz? Faiz, enflasyon, dolar, euro tavan yapsın, fabrikalar, işler dursun, işsizlik olsun, kimse alışveriş yapmasın, kriz olsun istiyorlar. Onlar ne derse desin, Kervan yoluna gidecek, hedefine mutlaka ve mutlaka ulaşacak" dedi.


DÜNYADA EN İYİ BELEDİYECİ ERDOĞAN

Belediyeciliğin Ak Parti'nin işi olduğunu vurgulayan Bakan Zeybekci, "Başbakanımızın dediği gibi, at bilenin kılıç kuşananın. Biz belediyeciliği, bu işi, dünyada en iyi bilen ustadan öğrendik. Dünyada en iyi belediyeci Tayyip Erdoğan'dır. Biz ondan öğrendik" ifadelerini kullandı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, konuşmasının ardından Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver ve Nevşehir Milletvekilleri ile vatandaşları selamladı. Ardından seçim ofisi açılışı için Nevşehir'e gelen Bakan Zeybekci, önce partililerle tokalaştı, Ünver ile tüm AK Partili belediye başkan adaylarına başarılar diledi. 

Bakan zeybek ardından Nevşehir milletvekilleri ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Nevşehir çarşı esnaflarını gezerek seçimlerde destek istedi.

 Ekonomi Bakanı Nevşehir'de

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, 10 Mart Pazartesi günü Nevşehir’e Geldi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde, partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere Nevşehir’e geldi.

10 Mart Pazartesi günü saat 11:00’de önce Nevşehir Belediyesine ardından da AK Parti Seçim Bürosuna ziyaretlerde bulunan Ekonomi Bakan Nihat Zeybekçi’ye, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Av. Murat Göktürk, Av. Ebubekir Gizligider eşlik etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Nevşehir Milletvekilleri Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü, Nevşehir AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Avanos AK Parti İlçe Başkanı Serkan FERALAN, Avanos İl Genel Meclis Üyesi Adayı Fatma Parmaksız ile birlikte vatandaşlar ile Ak Parti Seçim Koordinasyon Bürosunda bir araya geldi.