Derinkuyu Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Ahmet Balcı, Mazbatasını Aldı

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Derinkuyu Belediye Başkanı seçilen Ahmet Balcı mazbatasını alarak görevine başladı.

 

Öğlen saatlerinde MHP İlçe Başkanı Arif Aytekin ve belediye meclis üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kuruluna gelen Belediye Başkanı Ahmet Balcı, burada mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Elçin Peynirci’den mazbatasını aldı. Mazbata törenine Cumhuriyet Savcısı Erdal Cengiz ve Erdem Oğuz Özer’de katıldı ve belediye meclis üyeliğine seçilen Halil İbrahim Uzun, Hüdaverdi Yıldırım, Tarık Sayın ve Ali Sayın’a mazbatalarını verdiler.

 

Başkan Balcı, mazbatasını alırken seçimlerde partililerin ve halkın gösterdiği demokratik tutumların takdire şayan olduğuna dikkat çekti. Seçim gününden ertesi güne kadar görev yapan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Elçin Peynirci ve görevlilere teşekkür etti. Hâkim Elçin Peynirci de ilçede seçimlerin sevgi saygı ortamında geçmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.  

30 Mart Pazar günü gerçekleştirilen seçimler sonrasında Derinkuyu Belediyesi’nde MHP’den 5, AK Parti’den 4 ve CHP’den ise 2 belediye meclis üyesi görev yapacak.

Mazbata töreni sonrasında belediye hizmet binası önünde koyun kesildi. Yapılan dua sonrasında vatandaşlar başkan Balcı ve yeni belediye meclis üyelerini tebrik ettiler.

Haber: Derinkuyu Haber