Yeni Türkiye'nin 27. Mimarı olarak seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'a ilk Tebrik Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz' den geldi...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz kongre öncesi genel başkan olarak seçilen Binali Yıldırım'ı AK Parti Genel Merkezinde tebrik eden ilk Milletvekillerimizden oldu...

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz,
Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Binali Yıldırım'ın Ulaştırmadaki başarısının 2023 Türkiyesi'nde ki kutlu yürüyüş yolunda da Başbakanlığı ile devam edeceğini belirtti. 

Açıkgöz, "Bu dava ümmetin davasıdır, bu dava milletin davasıdır. Kutlu davamızda Genel Başkanımız olarak sayın Binali Yıldırım'ın ülkemize milletimize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde yolumuz açık olsun, hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin" dedi.

Durmak Yok Kutlu Yürüyüşe Devam...


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamasında "Ak Parti'nin üçüncü Genel Başkanı ve dördüncü Başbakanı İzmir Mv. Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Binali Yıldırım olmuştur" dedi.

"Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ı canı gönülden tebrik ediyorum" diyen Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, "Rabbim, daima yardımcısı ve koruyucusu olsun. Türkiye'yi havadan, karadan, raydan ve denizden birbirine bağlayan Sayın Yıldırım, Başbakan olarakta daha büyük proje, eser, hizmetlere imza atacaktır. Vakit, yeni bir heyecanla, tazelenmiş bir nefesle ve hep birlikte, milletimiz ve ülkemiz için koşma vaktidir. Milletimize, ülkemize, Ak Partimize hayırlı olsun.Haydi Bismillah" diye yazdı.


22 Mayıs 2016 Pazar günü 2.Olağanüstü Büyük Kongre ile seçilecek Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayımız Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanımız İzmir Milletvekilimiz Binali Yıldırım'dır. Milletimize, ülkemize, Ak Partimize hayırlı olsun.