7 Haziran genel seçimi öncesi AK Parti'nin düzenlediği miting için Aksaray’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Aksaraylılara bol bol müjde verdi.

Aksaray Hükümet meydanına gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu burada Aksaraylılara hitap etti.

Davutoğlu Aksaraylılara konuşmasında bol bol müjde verdi.

Aksaray’a Tıp fakültesi hayırlı olsun diyen başbakan Ahmet Davutoğlu müjdelerine devam etti.

Aksaray’a hızlı trenin en kısa sürede gelmesi için çalışma başlatıldığını kaydeden  başbakan Ahmet Davutoğlu, Aksaray –Niğde arasına bölgesel bir havaalanı sözünü de Aksaraylılara verdi.

Yük treni konusunda da çalışmaların başlatıldığını söyleyen Başbakan Davutoğlu  Yük trenine de Aksaray kısa zamanda kavuşacak sözünü söyledi.

Öte yandan Ak parti genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu  Aksaray’a yeni yapılması planlanan yeni Hastaneni n de müjdesini Aksaray hükümet meydanından tüm Aksaraylılara verdi. İstanbul da ki Aksaray’ı Aksaraylıların kurduğundan bahseden Davutoğlu, bende Aksaray’ın bir evladıyım dedi.

Aksaray’ın bir çok hizmeti hak ettiğinden de bahseden başbakan Ahmet Davutoğlu Aksaray’a bu hizmetlerin gelmesi için çalışmaların yanında talimat verdiğini de sözlerine ekledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu miting sonunda yine geldiği gibi helikopterle Aksaray’dan ayrıldıNiğde’den helikopterle Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu pistine inen Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk olarak Aksaray Valiliği’ni ziyaret etti. Valilik binasına gelen Davutoğlu, Vali Şeref Ataklı tarafından karşılandı. Karşılamada bir öğrenci grubu, Başbakan Davutoğlu'na çiçek hediye etti. Ardından polis mangasını selamlayan Davutoğlu, Valilik makamına geçti. Daha sonra Aksaray Hükümet meydanına gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu burada Aksaraylılara hitap etti. Davutoğlu Aksaraylılara konuşmasında bol bol müjde verdi. Aksaray’a Tıp fakültesi hayırlı olsun diyen başbakan Ahmet Davutoğlu müjdelerine devam etti. Aksaray’a hızlı trenin en kısa sürede gelmesi için çalışma başlatıldığını kaydeden  başbakan Ahmet Davutoğlu, Aksaray –Niğde arasına bölgesel bir havaalanı sözünü de Aksaraylılara verdi.

Yük treni konusunda da çalışmaların başlatıldığını söyleyen Başbakan Davutoğlu  Yük trenine de Aksaray kısa zamanda kavuşacak sözünü söyledi. Öte yandan Ak parti genel başkanı ve başbakan Ahmet Davutoğlu  Aksaray’a yeni yapılması planlanan yeni Hastaneni n de müjdesini Aksaray hükümet meydanından tüm Aksaraylılara verdi. İstanbul da ki Aksaray’ı Aksaraylıların kurduğundan bahseden Davutoğlu, bende Aksaray’ın bir evladıyım dedi. Aksaray’ın bir çok hizmeti hak ettiğinden de bahseden başbakan Ahmet Davutoğlu Aksaray’a bu hizmetlerin gelmesi için çalışmaların yanında talimat verdiğini de sözlerine ekledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu miting sonunda yine geldiği gibi helikopterle Aksaray’dan ayrıldı.