AK Parti İl Başkanı Tanrıver'den kongreye davet AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamasıyla Başbakan A.Davutolu'nun da katılacağı Ak Parti Nevşehir 5.Olağan Kongresine tüm Nevşehir Halkını davet etti. İşte o açıklama; "Başbakanımızın katılımı ile onurlandıracağı Ak Parti Nevşehir 5.Olağan Kongresi 13.12.2014 tarihinde saat 11.00 de Nevşehir Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecektir. Tüm Nevşehir halkı kongremize davetlidir.."
Öte yandan Başbakan Davutoğlu, cumartesi günü saat 11:00'de Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda Nevşehirliler'le buluşacak.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Başkanlığı Kongresinin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile 13 Aralık Cumartesi günü yapılacağını söyledi.

İl Başkanı Tanrıver beraberinde Merkez İlçe Başkanı Salik Açıkgöz ve bazı parti yöneticileri ile birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerindeki kongre sürecine ilişkin bilgiler verdi. Kasım ayı başında başlayan kongre sürecinin merkez ilçe başkanlığı ve ardından yapılan 7 ilçe kongresinden sonra İl Başkanlığı Kongresi ile sona ereceğini ifade eden Tanrıver, daha önce iki kez tarihi değişen il başkanlığı kongresinin 13 Aralık Cumartesi günü yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak olan kongreye partilerinin genel başkanı ve başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılmasının kesinleştiğini ifade eden Tanrıver, kongreye Davutoğlu’nun yanı sıra bazı bakan ve çok sayıda milletvekilinin de katılacağını açıkladı.

Tanrıver: “Yapılan ilçe kongrelerimizde sadece Ürgüp ve Kozaklı ilçe başkanlarımız değişti. Bunun dışındaki ilçelerde mevcut başkanlarımız ile devam edeceğiz. Kongre sonrasında yönetimlere seçilen arkadaşlarımızın büyük bir gayretle çalışacağına eminim. İl kongremizin ardından ise Nevşehir’de kongre sürecini tamamlayacağız. Başbakanımızın da katılacağı kongremize tüm Nevşehirlileri davet ediyoruz” dedi.