AK Parti’de merakla beklenen kongre takvimi netleşti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İl Kongrelerine mümkün olduğunca katılacağı belirtilmiş ve Nevşehir takvimi merakla beklenir olmuştu.

Nevşehir'de AK Parti İl Kongresinin 13 Aralık'da yapılacağı belirtildi. 13 Aralık Cumartesi 2014 tarihinde yapılacak olan AK Parti İl kongresine Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nunda katılacağı öğrenildi.

Konuya ilişkin olarak Ak Parti Nevşehir İl teşkilatı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver; Daha önce şehrimize gelmesi beklenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun proğramı nedeniyle katılamadığı Nevşehir proğramı için 13 Aralık Cumartesi 2014 tarihinde yapılacak olan AK Parti İl kongresine Başbakan Davutoğlu nun Nevşehir'e geleceği müjdesini verdi.


13 Aralık  saat 11.00'de Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak kongreye tek liste ile gidilmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Başbakan Davutoğlu'nun kongrede Türkiye gündemi ile birlikte Nevşehir'e önemli mesajlar vereceği gelen bilgilerar asında. Başbakan Davutoğlu'un özellikle Nevşehir'e iktidarlarının verdiği önem ve yatırımlar konusuna geniş bir yer ayıracağı da belirtiliyor.

Nevşehir de Ak Parti'nin Kasım ve Aralık aylarında belde ve ilçe kongrelerini yapacağı ( 8 Aralık ), son olarakta 13 Aralık'ta il kongresinin yapılacağı belirtildi.