Yeni Türkiye'nin Mimarına ilk Tebrik Gizligider ' den geldi...

Yeni Türkiye'nin Mimarına ilk Tebrik Gizligider ' den geldi...AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider kongre sonrası ilk olarak genel başkan seçilen Davutoğlu nu AK Parti Genel Merkezinde ziyaret ederek tebrik eden ilk Milletvekillerimizden oldu....

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde seçilmiş Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Erdoğan ve genel başkan adayı Ahmet Davutoğlu’nun konuşmalarının ardından sandıklar kuruldu. Delegeler yeni genel başkanı belirlemek için sandık başına giderken, partililer Davutoğlu’nu tebrik etti. 


Yeni Türkiye’nin Başbakanına İlk Tebrik Gizligider’den...
AK Parti Genel Başkanlığı’na bugün resmi olarak seçilen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na ilk tebrik Gizligider’den geldi...
Sandıkta oyunu kullandıktan sonra Yeni Başbakan Davutoğlu'nu tebrik eden isimler arasında ilk sırada AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider vardı... Gizligider, Başbakan Davutoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek kendilerinin Nevşehir ziyaretinde 4.Milletvekilleri olarak gördükleri Nevşehir halkının selamını iletti. Gizligider, Nevşehir halkı olarak Nasıl ki Partimizin kurucu genel başkanı 59-60-61'nci hükümetlerin Başbakanı değerli liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında duruyor isek şimdi de Yeni Türkiye nin Yeni Başbakanı Davutoğlu'nun da yanında o derece sımsıkı duruyoruz...Rabbim utandırmasın dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, "
Sn. Ahmet Davutoğlu 1382 oyla yeni Genel Başkanımız olarak seçilmiştir. HEP BİRLİKTE YENİ TÜRKİYE hayırlı, uğurlu olsun.Sn. Başbakanımızın yolu-bahtı açık olsun, Rabbim utandırmasın!" dedi.


Öte yandan; Ankara Arena’da davetlilere resepsiyon verilecek.


AK Parti Genel Başkanlığı’na bugün resmi olarak seçilen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na ilk tebrik Gizligider’den geldi.
AK Parti Genel Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Davutoğlu’nu ilk tebrik eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider oldu. 29 Ağustos Cuma günü 62. Hükümeti kuracak olan AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun hem Genel Başkanlığını hem de Yeni Türkiye’nin Yeni Başbakanı olan Ahmet Davutoğlu’nu tebrik eden Gizligider, Türkiye’nin 62. Hükümetinin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile daha ileri seviyelere gideceklerine yürekten inandıklarını kaydetti.