Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Nevşehir İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin sadece ve sadece milletinden güç aldığını ve hiçbir zaman darbelerden medet ummadığını belirterek, "Biz ayağa kalktık mı herkes bize selam durur" dedi. Kongrenin yapıldığı salona Osmanlıca 'Seni seviyoruz güzel insan Ahmet Davutoğlu' yazılı pankart asıldı.

Başbakan Davutoğlu, partisinin Nevşehir İl Kongresine katıldı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda yapılan kongreye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu, Ekrem Erdem ve Abdülhamit Gül, milletvekilleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve partililer katıldı. Kongrede konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, kürsüye çıktığı zaman "Selamün Aleyküm" diye selam veren gençlere, "Ve Aleyküm Selam" karşılığını verdi. Başbakan Davutoğlu, "Madem ki siz beni hoca olarak, öğretmen olarak gördünüz, bizim için her yer okuldur. Madem ki arkamızda böyle maneviyatı yüksek gençlik var, biz hiçbir zorluğun karşısında eğilmeyiz, Allah'ın izniyle.  


Başbakan Davutoğlu Nevşehir'de partisinin il kongresinde torpil iddiasında bulunan Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Nevşehir İl Kongresi'nde Kemal Kılıçdaoğlu'na SGK döneminde yaptığı sınavsız işe alımları belgeleri ile hatırlattı.Kemal Kılıçdaroğlu'nun sınavsız hiç bir atama yapmadığını söylemesine belge ile sınavsız atama yapılacak duyuru ve sonuç belgesini okudu. 3209 kişi sınavsız olarak SGK'ya alınıyor. Bizi iktidarımızı özellikle bu konuda itham edemez. Kılıçtaroğlu'nun SGK genel müdürlüğü döneminde CHP il başkanlarına davete usulü ile ihale yapıldığını ve yıllarca bitmediğinin belgeleri var elimizde.

BEN NEVŞEHİR'İN 4.MİLLETVEKİLİYİM...!

Konya ya Başbakanlık döneminde bir kez Nevşehir'e ise son bir yıl içinde üç kez geliyorum.İkisi Başbakanlık görevimle.Sizleri bende çok seviyorum ve 4.Milletvekiliniz olarak daima yanınızdayım dedi.
Sizlerle paylaşmak istediğim Bir müjde vereceğim Hızlı tren uygulama projesi 2015'te tamamlanacak inşallah.Bunun ilk kez buradan sözünü veriyorum. Antalya, Konya, Nevşehir, Kayseri birbiri ile hızlı trenle bağlanacak. Antalya'ya gelen her turist Nevşehir'e gelip bu güzellikleri görebilecek. Öte yandan KOP Bölgesine Nevşehir ilinide dahil edildiğini buradan müjdeliyoruz. 




AK PARTİ KONGRESİNE OSMANLICA PANKART DAMGASINI VURDU

Osmanlıca ders tartışmalarının yapıldığı bugünlerde,Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kapalı spor salondaki Osmanlıca 'Seni seviyoruz güzel insan Ahmet Davutoğlu' yazısı dikkat çekti.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları'nın yazdırdığı pankart, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşma yaptığı kürsünün tam karşısına asıldı.

Konuşmanın ardından Emine Şimşek adlı bir genç kız Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ithafen yazdığı şiirin Osmanlıca metni ile AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, Hacı Bektaşi Veli'nin portresinin işli olduğu ve öğütlerinin bulunduğu bir tablo hediye etti...

Başbakan Davutoğlu Nevşehir'den Mutlu Ayrıldı...

Başbakan Davutoğlu kongre konuşmaları sonrasında önce Nevşehir Valiliğine ziyaret gerçekleştirdi sonra Özel ANA isimli uçağıyla Adana ya partisinin kongresine katılmak üzere gitti.