Başbakan Erdoğan, 26 Nisan Cumartesi günü Karaman Aktekke kent meydanında halka seslenecek.


 30 Mart yerel seçimlerde Karaman'da %52 oy alan AK Parti'nin bu başarısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da dikkatlerinden kaçmadı.
Başbakan Erdoğan Karaman teşkilatının bu başarısından dolayı 26 Nisan Cumartesi günü Aktekke Kent meydanında Karaman halkına teşekkür mitingi düzenleyecek.

PROGRAMDA NELER VAR?

Başbakan Erdoğan'ın teşekkür mitingine hazırlık yapan AK Parti Karaman teşkilatı tüm teşkilatıyla adeta miting için seferberlik ilan etti. Mitingten bir gün önce 25 Nisan Cuma günü Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı sayın Lütfi Elvan, miting hazırlıklarını yerinde kontrol etmek için Karaman'a gelecek. Lütfi Elvan, birgün sonra Başbakanın Konya da ki teşekkür mitingine katılacak. 

26 Nisan Cumartesi günü ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile birlikte helokopterle miting alanına katılacaklar.

Bakanlarla bilrikte Karaman'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Karaman halkına teşekkür konuşmasını yaptıktan sonra, Karaman'da Devlet tarafından yapılan 70 kuruluşun açılışını gerçekleştirecek. Bakanlarla birlikte açılışı gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan akşam saatlerinde bakanlarla birlikte tekrar Konya'ya dönecek