Başbakan Erdoğan AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde kullanılacak şarkıların tanıtımı yapıldı. Seçimlerde ilk kullanılacak şarkının adı “Daima Aşk, Daima Hizmet.” AK Parti’nin seçim müzikleri arasında Kürtçe ve Türkçe seslendirilen parça da yer aldı.AK Parti, 30 Mart yerel seçimlerinin çalışmalarının startının bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı törenle veriyor. […]
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde kullanılacak şarkıların tanıtımı yapıldı. Seçimlerde ilk kullanılacak şarkının adı “Daima Aşk, Daima Hizmet.” AK Parti’nin seçim müzikleri arasında Kürtçe ve Türkçe seslendirilen parça da yer aldı.
AK Parti, 30 Mart yerel seçimlerinin çalışmalarının startının bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı törenle veriyor. Başbakan Erdoğan’ın konuşmalarından önce yerel seçimlerinde kullanılacak olan şarkıların tanıtımı yapıldı. Tanıtım toplantısında ilk duyurulan şarkı AK Parti’de afişlere de slogan olarak kullanılan “Daima Aşk, Daima Hizmet.”
AK PARTİ’DEN KÜRTÇE VE TÜRKÇE SEÇİM ŞARKISI
AK Parti’nin ikinci açıklanan şarkısı ise Kürtçe ve Türkçe seslendirilmiş olan “El ele yürüyeceğiz, biz birlikte Türkiye’yiz” oldu.
KARADENİZLİLER DE UNUTULMADI
AK Parti’nin üçüncü açıklanan seçim müziği ise Karadeniz yöresine ait oldu. Haydi Uşak Horana adlı parçada ise salonda bulunanlar büyük bir coşku yaşadı.
AK PARTİ’DEN RAP MÜZİK
2014 yerel seçimlerine 10 şarkı ile giren AK Parti’de her yöreye ait bir parça bulunuyor. Parçaların içinde ise en dikkat çekeni rap seçim müziği oldu. Haydi Şimdi Bir Daha adlı seçim müziği rap olarak seslendirildi.
AFİŞLER DAİMA MİLLET, DAİMA HİZMET
AK Parti’nin yerel seçimlerde kullanacağı seçim pankartları da belli olmaya başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Arena’da açılışını yapacağı Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda salonda “Daima Millet, Daima Hizmet” pankartları yer aldı.
BAŞBAKANIN GİRİŞİ İLE SALON ÇOŞTU
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın salona girmesi ile birlikte salonda bulunan büyük çoşku yaşadı. Başbakan Erdoğan, kurulan platform üzerinde vatandaşları selamlayarak kırmızı karanfil dağıttı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara Arena'da düzenlenen programda partisinin seçim beyannamesini açıkladı. 100 sayfadan oluşan beyannamenin belediye başkan adaylarına dağıtıldığını belirten Erdoğan, seçim beyannamesini beş ana başlık halinde açıklandı.

Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı beş ana başlık şöyle:

1- Katılımcı belediyecilik diyoruz
2- Kültürel belediyecilik diyoruz.
3- Sosyal Belediyecilik diyoruz.
4- Çevre dostu belediyecilik
5- Hizmet belediyeciliği diyoruz