Ak Parti Niğde Mitingi Canlı Yayın...

Başbakan Erdoğan Niğde'de konuşuyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Niğde mitinginde halka hitap ediyor...

Bugün bir başka duygu bir başka coşku var Niğde'de. Bugün bir başka  güzelsin  Niğde. Bu davaya AK Parti'ye sahip çıktığınız için Allah sizden razı olsun.

MARANGOZ AHMET AMCANIN HİKAYESİ

-Niğde'ye geldiğimde bir hikaye dinledim. Marangoz Ahmet amcayı tutup sandığa götürüyorlar. Marangoz Ahmet amca oyumu Demokrat Parti'ye vereceğim diyor. Onu sandığa götürenler hayır oyunu Halk Partisi'ne vereceksin diyorlar. Ahmet amca da madem sizin partinize attıracaksınız neden beni buraya getirdiniz diyor. Benim yerime oy atsaydınız diyor. 

SEN KİMSİN YA!

-AK Parti'ye oy verirseniz iki elim yakanızda diyor. Sen kimsinya sen kimsin. Sen İstanbul'da Kağıthane'ye Kağıttepe diyecek kadar zavallısın sen. Ne oldu kendine bile oy atamadı. Kendi oy pusulasını dahi bulamayan adamdan bu ülkeye başkaban olur mu? Bunlar milletin yakasını bulamaz. Tam aksine milletin elleri bunların yakası elinde olacak. Bahçeli ise nereye oy verirseniz verin ama AK Parti'ye vermeyin diyor. Bunlar nasıl siyasetçi ya. Bunlar millet için siyaset yapamaz. Bilmezler. 

Bitlis'te 5 parti bir olmuş. CHP-MHP-BBP-DP diğeri aklıma gelmedi. Bu beşinin toplamı zaten yüzde 7. 

PENSİLVANYA'DAN KATILIM OLDU

-CHP-MHP idi şimdi de Pensilvanya'dan bir katılım oldu. Bunların üçüne beş koyun teslim edin onu da kaybedeler. Kaset üzerinden siyaset üretmeye çalışıyorlar. Günlerdir hukuksuz dinlemeler üzerinden siyaset üretiyorlar.

TEK TEK DAVA AÇACAĞIZ, İNLERİNE GİRECEĞİZ

- Çık meydanda mücadeleni ver. Sandık mücadeleni ver. Alabiliyorsan neticeyi al. Sabah akşam gündeminde kaset var. Sabah akşam ağızlarında montaj var, yalan var. Biz bu davaları tek tek açacağız. İnlerine gireceğiz inlerine. Kaçmak yok. 

TELEKULAK ÇETESİNDEN HESAP SORACAKSINIZ

-Bakanlarımızı, milletvekillerimizi, cumhurbaşkanımızı, beni, Genelkurmay başkanımızı dinliyor. Türkiye'nin en mahrem yerlerini dinlemişler muhtemelen bunları dış istihbaratlara vermişler. Sanatçılara şantaj yapmışlar. 30 Mart'ta siz hesap soracaksınız bu Telekulak çetesinden. 

BUNLARIN MEYDAN İMAMLARI VAR

-Kapınıza ablalar gelebilir. Kapıyı çalanlara başka kapıya deyin. Bunların ablaları, imamları var. Ama cami imamı değil. Meydan imamı bunlar. Para toplarlar makbuz vermezler. Bunları da inceleyeceğiz merak etmeyin. 

ONUN VATANI AMERİKA MI?

-Partinize genel başkan arıyorsanız. Pensilvanya'da var gelsin Türkiye'ye. Türkiye'yi Pensilvanya'dan karıştıranlarla hesabımız var. Bunların da hesabı sorulacak. Neden Türkiye'ye gelemiyor. Onun vatanı Amerika mı?

Uydumuz Başörtüsüne takılmadı...

Dik dur eğilme tezahuratları yükseliyor...

-Bende eğilecek göz var mı? Biz yalnızca Allah karşısında rükuda eğiliriz. 


Niğde de ak gençler şu şiiri okudular...
002'de bir güneş doğdu
Gülmeyen halkıma bir umut oldu.
Gözleri yaman
Göğsünde iman,
Kimse görmedi böyle başbakan...

Sağlam irade, kocaman yürek,
Benim ülkeme böylesi gerek.

Recep Tayyip Erdoğan
Büyük usta Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan
Ak gönüllü bir UZUN ADAM

Erdoğan Erdoğan
Seninleyiz biz her zaman
Yürüyoruz hiç durmadan
Yürektesin sen Tayyip Erdoğan...

SENDEN TAHTAKALE'DE KASET TÜCCARI OLUR

-Biz projeler konuşurken o sabah akşam montaj kaset kullanıyor. Ey CHP'nin genel müdürü senden  siyasetçi  olmaz. Senden olsa olsa Tahtakale'de kaset tüccarı olur. Sen oraya git kaset tüccarlığı yap. 

MİLLETİ SÜLÜK GİBİ EMDİLER

-Milletimizi sülük gibi emdiler. Sülük bile bunlardan faziletlidir. Sülük kirli kanı emer bunlar temiz  kanı emdiler. Dershaneleri reforme ediyoruz. Kanun çıktı. Bunların dershanelerinde okuyan yavrularınız varsa alın. Yavrularınızı bunların dershanelerinden almaya var mısınız? Anne-baba takviye kurs istiyorsa ücretsiz olarak devlet olarak biz vereceğiz. Artık bu soyguna dur diyeceğiz. Bunların kimlerle hareket ettiğini, kimlerin değirmenine su taşıdıklarını görün.