En son 13 Aralık 2014 tarihinde Damat İbrahim Paşa kapalı spor salonunda gerçekleştirilen,Başbakan Davutoğlu'nun da katıldığı AK Parti Nevşehir İl Kongresi'nde Osmanlıca pankartıyla Türkiye genelinde dikkatleri üzerine çeken ve Başbakan Davutoğlu başta olmak üzere tüm AK Parti cenahında takdir toplayan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları; ÜniAK , Kitap kumbarası,Köy okullarına kitap bağışı ve çevre düzenleme ve temizlik kampanyaları,Ağaç dikme kampanyaları,Gençler sabah namazında buluşuyor , 'Genç Dönüşüm,Yeni Üniversite öğrencilerini karşılama,Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları'ndan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Sevgisine İthaf Olunan Anneler Günü Klibi.Gençlik Ecdadını unutmadı gibi daha bir çok sosyal sorumluluk projeyleriylede göz dolduruyor.

7 Haziran Genel Seçim çalışmalarında meydanı boş bırakmayan AK Gençler bir taraftanda seçim arefesinde kenti AK Parti bayraklarıyla donatarak süslediler.

Nevşehir halkının ve AK Partinin her olduğu yerde örnek çalışmalalarıyla gece gündüz demeksizin hiç bir fedekarlıktan kaçınmayan AK Gençler, Başbakan Davutoğlu'nun Nevşehir Mitingi öncesinde de yaptığı çalışmalarıyla da herkesimin büyük övgülerine mazhar oldular.

Davutoğlu, Nevşehir AK Gençliğine Teşekkür Etti...!
 
Başbakan Davutoğlu'nun bugün Nevşehir de halka hitap ettiği Türk Telekom önünde ki miting alaninda AK Gençlik yine tüm gençlere örnek olacak soylemleriyle de dikkat çekti...

Başbakan Davutoğlu Nevşehir de ki konuşması esnasında, AK Gençliğe teşekkür ederek işte AK Gençlik yazmış oraya "AK nesiller ellerinde kalem gönüllerinde iman ile yetişecek" dedi.

İşte Nevşehir AK Gençlerin O Pankartı;

Elimize kalem, Dilimize Güzel sözler yakışır, Ahmet Hoca'nın Talebeleriyiz, Bize ancak İyilikle yarışmak yakışır.

Tüm Öğrencilerin 7 Hazirandaki sözlüye hazırdır ; Hocam

Diğer bir pankarttada;Seven gönül neylesin? Hiç durmasın söylesin. Seviyoruz sizi güzel insan