Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde düzenlenen Teşkilat İçi Eğitim Kampına katılmak için ilimize gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık beraberinde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte  geçtiğimiz yıl Bingöl’ün Genç İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Onb. Hakan Demirci'nin Kozaklı ilçesinde oturan ailesini evlerinde ziyaret etti.  

Nevşehirli Şehidin babası Nihat Demirci ve annesi Şerife  Demirci'ye taziyelerini ileten Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Hakan Demirci’yi ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade ettiler.​  Şehidimiz için yapılan duanın ardından, Işık,  şehit ailesine plaket takdim etti.

Şehidimiz Piyade Onb. Hakan Demirci'nin ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Başbakan Yardımcımıza ve Vali Aktaş'a  teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.