Başbakan’dan Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’a ödül!

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde yüzde 75.3 oy oranıyla Türkiye’de en yüksek oy oranına ulaşan ikinci Belde Belediye başkanı arasında yer alan Nevşehir'in Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, bugün Ankara Rixos Grand Hotel’de saat 10.00’da yapılan AK Partili Belediye Başkanları Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nda ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı...

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan ERTAŞ 11.06.2014 tarihinde Ankara'da yapılan AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında,Acıgöl İlçemizin 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde %75 oy alarak Türkiye genelinde ilçe bazında 2. olması nedeniyle Başbakanımız Sayın Recip Tayyip ERDOĞAN'ın elinden başarı plaketi aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Ak Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda, Yerel ve Mahalli seçimlerde en yüksek oy ile seçilen belediye başkanlarına plaket takdim etti.

 

48 il, 563 ilçe ve 213'ü belde olmak üzere 824 belediye başkanı katıldığı toplantıda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmasının ardından, 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde en yüksek oy alarak seçilen büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına plaket takdim etti.