AK Parti Karapınar Belediye Başkan adayı Yasin Güneş, Karapınar da bir köpek tarafından yaralanan kediyi Nevşehirde veterinere götürüp tedavi ettirdi. Edinilen bilgilere göre; Nevşehirin Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında bir köpeğin saldırısı sonrası kulak bölgesinden yaralan bir kedi duyarlı bir vatandaşımız tarafından koruma altına alındı. Kulak bölgesinde derin yaralar olan kediye bakacak özel ya da devlete ait bir klinik bulamayınca çaresizlik içinde evine götürdü. Yaklaşık 1 ay boyunca evinde ağırlayan Karapınarlı vatandaşımız bulduğu yaralı kediyi tedavi ettirmek için çalmadık kapı bırakmadı. 

En son olaydan haberdar olan AK Parti Karapınar Belediye Başkan adayı Yasin Güneş, yaralı kedinin hemen yardımına koştu. Karapınar'da duyarlı vatandaşımız İbrahim Aydoğdu ile irtibata geçen Güneş, yaralı kediyi Nevşehir'de veterinere götürüp tedavi ettirdi.

Kocatepe veteriner poliklinikliğinde Menekşe Polat tarafından yapılan tedavi sonrasında kediye müdahele edilirken, tedavi süreci de başladı.

Güneş: "Hayvan sevgisi İmandandır"

AK Parti Karapınar Belediye Başkan adayı Yasin Güneş, "Öncelikle değerli hemşehrime duyarlılığı için teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun. Sayesinde bu yaralı kediyi tedavi ettirme şansı yakaladık. Unutmayalım ki; Hayvan sevgisi İmandandır. Soğuk kış günlerinde aç kalan başta kuş, kedi, köpek gibi sokak hayvanlarının yaşama mücadelesine siz de yardımcı olabilirsiniz. O minik canların yaşaması için hepimizin mutlaka yapacağı bizim için çok küçük ama onlar için yaşama sebebi olacak şeyler olduğunu unutmayın… Doğadaki minik dostlarımıza yardım eli uzatalım." dedi.