Dün Nevşehir sanayi siyesini ziyaret eden MHP Nevşehir belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, bugünde beraberinde MHP ilçe teşkilatı, MHP Belediye Meclis Üyeleri adayları ile beraber Nevşehir çarşısını gezerek esnaflara ve vatandaşlara lokum ikramında bulundu, 31 Mart seçimleri için destek istedi. 

Anlatılan sorunların takipçisi olacaklarını ve mutlaka çözüme kavuşturacak adımlar atacaklarını belirten Kılıç, önümüzdeki dönemde yapacakları projeler ile Nevşehir’in şahlanış yaşayacağını söyledi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Kılıç, "Bu kardeşiniz Filiz Kılıç, sizlerin desteğiyle size hizmet edecek. Nevşehir'de yaşamı çok daha mutlu ve güzel hale getirmek için çalışmak olacak. Yaşamın her alanında olacağız, sorunlarımızı çözmekle ilgili olarak hem ben hem de arkadaşlarımız, sizlerle el birliği yaparak çalışacağız. Ve Allah izin verirse tüm bu sorunları birer birer çözmek içinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Ancak bu sizlerin desteğiyle olur, sizden destek bekliyoruz. Sizden aldığımız enerjiyle, sizlerin o güzel bakışları, oluşturduğunuz o güze atmosferle biz çalışmak motivasyonunu daha bir artıracağız ve çalışacağız" dedi.

MHP Nevşehir belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Son hızla devam ettiğimiz seçim çalışmalarımızda bugün çarşı esnaflarımızla bir aradaydık. Esnafımızın sorunlarını ve önerilerini dinledik. Destek ve teveccühlerinden dolayı hepsine teşekkür ederim" dedi.

Kılıç, akşam saatlerinde de ev toplantıları yaparak seçim çalışmalarını sürdürdü.