MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın yanı sıra Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Çiftçi, İl, merkez ilçe, kadın kolları yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyarette MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir gündemin adresi  www.fibhaber.com internet gazetemize yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Nevşehir'de yaşayan bütün insanların belediye başkanı olacağını belirterek, “Hiçbir şekilde ayrım yapmadan hizmet edeceğimin sözünü tüm Nevşehir’in huzurunda veriyorum” dedi.

FİB Haber İnternet Gazetemize açıklama yapan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, seçilmesi durumunda her zaman halkın içinde olacağını, belediyelerin mevki değil hizmet yeri olduğunu ifade etti.

Kılıç, "Allah'ın izni, Nevşehirli hemşehrilerimin destek ve teveccühleri ile 1 Nisan tarihinden itibaren halka dokunan, halkla içi içe olan halkın sorunlarını çözüme kavuşturan, halkın da size ulaşabileceği, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağı sağlıklı bir sürecin yönetilmesi konusunda sizlere söz veriyorum” dedi.

Kılıç; "Hem destek istedi, hem söz verdi"

Anadolu'nun kadim kenti Nevşehir'imiz güzel insanların yaşadığı bir kenttir. Nevşehirli hoşgörülüdür, akıllıdır. Ve Nevşehir, Kapadokya'nın kalbidir.  Nevşehir İpek yolu güzergahı olarak yüzyıllar boyu doğu ile batı arasında kültür alışverişinin yapıldığı bir köprüdür. Bu manada ticaretin ve kültürün diyarıdır. Üniversitesi ile Eğitimin sıcak yuvasıdır. Kalesi ile Nevşehirli Damat İbrahim Paşa Külliyesi, Camisi, Hamamı, Çeşmeleri ile bir tarihtir Nevşehir... Selçuklu ve Osmanlı izlerini taşır üzerinde. Kısaca, Nevşehir Eğitimdir, Turizmdir, Ticarettir, Tarımdır, Sanayidir, Tarihtir, Kültürdür... Barışın ve kardeşliğin gönül köprüsüdür Nevşehir...

İşte böylesine değerleri üzerinde taşıyan bir kent ve bu kent üzerinde yaşayan değerli hemşehrilerim herşeyin en iyisine hizmetlerin en güzeline layıktır. Bende bu şehrin bir evladı, kızı, bacısı olarak Nevşehirli hemşehrilerime hizmet etmek Belediyecilik noktasında daha iyisini, daha güzelini yaparım düşüncesiyle bu yola çıktım. Projelerimiz hazır. Eğitimim, çevrem, tecrübem, deneyimim buna müsait. İnşallah, Nevşehir'de marka belediyecilik yapacağız. Nevşehir'de, Türkiye'ye örnek bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz. 

Ziyaretlerinde Nevşehirli hemşehrilerinden büyük bir destek ve teveccüh gördüğünü de ifade eden Kılıç, "Açıkcası böylesine sıcak, samimi ve duygu yoğun bir buluşmayı ilk defa tecrübe ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretlerinde farklı siyasi görüşteki vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılanan MHP Başkan Adayı Kılıç; “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri şimdiden Vatana, milletimize, Nevşehir’imize hayırlı olsun. Rabbim mahcup etmesin. Hep beraber inşallah güzel işler yapmaya çalışacağız. Nevşehir'imizde hep beraber el ele hizmet edeceğiz. Nevşehir’in sorunlarını çok iyi biliyorum, çözümlerini de biliyorum. Daha öncede memleketim Nevşehir’e bir hizmet etmişliğimiz var. Tecrübelerimiz, bilgi birikimimiz ile ve sizlerin yardımı ile inşallah Nevşehir’imizde hayırlı işler yapacağız.” dedi. 

Kaya ; "Nevşehir’in artık kaybedecek vakti yok" 

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya'da açıklamasında; Tecrübesinin ispatlamış adayımızla yeni bir yola başlıyoruz.Nevşehir’in kaybedecek vakti yok. Nevşehir halkımız inşallah teveccüh gösterirse adayımız  Prof. Dr. Filiz Kılıç belediye başkanı olduğunda Nevşehir özlediği ve hak ettiği yere gelecektir. " dedi.