Aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hızlı başlayan Özçelik, sabah erken saatlerde başladığı çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürüyor.

Esnaf ve gençlerle bir araya gelen Özçelik, 31 Mart’a kadar, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını vurguladı. 

Bu kapsamda AK Parti Nar Kasabası Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik Nar turizm ve kalkınma derneğinde gençler ile bir araya gelerek gençlerin sorunlarını dinledi. Özçelik kasabamız gençlerinin görüşleri bizim için son derece önemlidir dedi.

Gençlerin istek ve beklentilerinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Özçelik, sadece gençlerin değil bütün vatandaşların beklenti ve isteklerine cevap vermek Nar halkına en iyi hizmeti sunabilmek için yola çıktıklarını kaydetti.
Geleceğin teminatının gençler olduğunu vurgulayan Özçelik, “Bu anlamda gençlerimize sahip çıkmak ellerinden tutmak zorundayız. Hiçbir genç arkadaşımızı çaresizlikle, ümitsizliğe düşürmeyeceğiz.Gelecekle ilgili hayat mücadelelerinde her zaman yanlarında olacağız. Allah nasip ederse belediye başkanı seçildiğimiz takdirde öncelikle gençlerimize yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz.”diye konuştu.

Belediye başkanı oldukları takdirde sosyal belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tutacaklarını vurgulayan Özçelik, gençlere yönelik sosyal projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.