AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Rasim Arı, bugün programı kapsamında Nevşehir Lale Sanayi'ndeki iş yerlerini ziyaret etti esnafla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.
İşyeri sahipleri ve çalışanlara proje ve çalışmalarından bahseden Arı, "Nevşehirimizi modern bir şehre yakışır hale getireceğiz. Bu doğrultuda şehrimizin sorunlarını giderip inşallah Nevşehir'i herkesin gıptayla baktığı bir şehir görünümüne kavuşturacağız " ifadelerini kullandı.


Rasim Arı Lale Sanayi ziyaretinin ardından hastaları evlerinde ziyarete gitti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Arı vatandaşlarla yakından ilgilendi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve Nevşehir AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, Kocaçay'da yer alan seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla bir araya geldiler.

Arı burada hayalindeki Nevşehir için planladığı projelerinden bahsetti. Yanar da yaptığı konuşmada, 2019 Yerel Seçimleri yaklaşırken vatandaşlarımızla gece gündüz demeden bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Şehrimize yeni bir heyecan getiren Sayın Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı'nın seçilmesi halinde bu şehrin hak ettiği yerlere geldiğini inşallah hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu. 


AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve Nevşehir AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar daha sonra vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onların çay muhabbetlerine ortak oldular. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmalarda vatandaşlar Rasim Arı ve M. Rauf Yanar'ın ziyaretlerinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdiler.