Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik Ve Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Meclis Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü ,meclisteki odalarında ziyaret ederek  ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. 

Belediye Başkanları Adıyaman ve Tiftik, Ziyarette Beldelerinin eksiklikleri ve ihtiyaçlarını Milletvekili Açıkgöz'e ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz de; İnşallah el ve gönül birliği ile ülkemizin, Nevşehir'in, tüm ilçe ve beldelerinin daha fazla gelişmesine gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Açıkgöz, Nevşehir genelinde Yerel Yönetimlerde halkımızın sorunlarının çözüme kavuşması için sizlerle her zaman diyalog ve işbirliği içerisinde olacağız. Bu vesile ile şahsınıza ve tüm değerli Tatlarin ve Karapınarlı hemşehrilerimize geçirdiğimiz süreçte sağladıkları destekten dolayı teşekkür ediyor, hepsini saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasının sonunda, Bugün Mevlid Kandili.... 
 İki cihanın güneşi Peygamber Efendimizin sarf ettiği her söz, güzeli ahlakı, merhameti, adaleti, şefkati dünyaya bırakılan en büyük mirastır. Rabbim bizleri Peygamber Efendimize layık ümmet eylesin. Bıraktığı kutlu mirasi ömrümüzün son anına kadar yaşamayı kısmet eylesin.Bu duygu ve düşüncelerle mevlid kandilimizin tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm İslam aleminin, Nevşehirli hemşehrilerimin mübarek Mevlid Kandilini kutluyorum’ dedi.