Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Ürgüp Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Aktürk, Sağlık Bakanlığı’nı da ziyaret etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Aktürk, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret etti. 

Bakan Dr. Koca’ya Ürgüp’deki belediyecilik hizmetleri ve yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aktaran Başkan Aktürk, kendilerini Kapadokya'nın kalbi Ürgüp'e davet etti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile Eczacı Milletvekilleri eşliğinde Bakan Fahrettin Koca’nın makamında kabul ettiği Başkan Mehmet Aktürk, Ürgüp Belediyesi’nin yaptığı yatırımlara ilişkin olarak da bilgiler aktardı ve Bakan Koca'yı Kapadokya'nın kalbi Ürgüp'e davet etti. 

Çok yakından ilgilendiği Başkan Aktürk'ü Ürgüp Belediyesi’nin atılımlarından dolayı tebrik eden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, şunları kaydetti: “Ürgüp turizm değerleri ile çok önemli bir ilçemiz. Ürgüp'te yerel yönetim anlayışına yepyeni bir tarz kazandırdığını bildiğimiz ve bunu her platformda işittiğimiz Sayın Aktürk’ü yürekten kutluyorum. Çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk ziyaretin anısına Sağlık Bakanı Koca'ya el yapımı vitray ile yapılmış Kapadokya’nın sembollerinden sıcak hava balonu figürü hediye etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.