AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı’nın 6.Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Av. Fatih Çiftçi, kongre sonrasında yaptığı açıklamasın da;" bugüne kadar partisine hizmet eden tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti, yeni yönetimde görev alan partililere başarılar diledi. 

Çiftçi, "Gülşehir'e hak ettiği hizmeti hep birlikte el ele vererek sağlayacağız. Kapımız her daim tüm Gülşehir halkına açıktır. Beni bu konuda her zaman arayıp çağırıp koluma girip ilçemizin hangi bir sorunu varsa birlikte çözmek için hiç çekinmeden "Haydi" demenizi bekliyorum. Bu vesile ile tüm katılımcılara, dava arkadaşlarıma, değerli Gülşehirli hemşehrilerime, 6. olağan genel kurulunun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam" dedi.


 AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi, "Kongremizde emegi geçen ve desteklerini esirgemeyen başta sayın İl Başkanım Mustafa Rauf Yanar 'a, Sayın Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İlçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza ,köy temsilcisi ve muhtarlarımıza, bayrağı devraldıgım İlçe başkanımıza, teşkilatımızın vefakar cefakar üyelerine, delegelerimize ve en tabiki Gülşehir'in o en temiz yürekli kardeşlerime, bacılarıma, AK sevdalilarina teşekkürü borç bilirim. Çıktıgımız bu kutlu yolda rabbim Yar ve Yardimcımız olsun. Milletimize Gülşehirimize hayırlar getirsin...."dedi.

Fatih Çiftçi Başkanlığındaki AK Parti Gülşehir ilçe yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:
Çağrı Sönmez,
Sevgi Doğan,
Bilgin Yarar,
Erkan Çiftçi,
Şiddet Can,
Nevzat Cesur,
Hümeyra Gönül,
Gazi Çiftçi,
Ahmet Develi,
Özgür Aksoy,
Burhan Teke,
Hasan Sevim,
Ünal Atar,
Ahmet Davarcı.