Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Avanoslu hemşehrilerinin kapılarını çalmaya ve gönüllerine girmeye devam ediyor.

Ev ziyaretlerinde Avanoslularla bir araya gelen Başkan İbaş "Avanos Belediyesi olarak her hemşerimizin yanındayız, her talep ve öneriyi dikkat alıyoruz" dedi.

Avanoslu Vural Demircioğlu ve Mustafa Ökeer isimli yaşlı vatandaşların ev ziyaretleri ile gönül kapılarını çalan Başkan İbaş, hemşehrilerinin hem gönüllerini alıyor, hem de istek ve dileklerini dinliyor.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "İlk olarak Sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışımızı pekiştirmek ve çözüm üretmek adına, ilçemizin değerli büyüklerinden Vural Demircioğlu amcamızın ve Hatay Demircioğlu teyzemizin yüreklerine dokunmak, hatırlarını almak için evlerine misafir olduk, kendileriyle gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbetleri ve bizleri ağırladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Daha sonrada Avanos İlçemizin değerli büyüklerinden Mustafa Ökeer amcamızın evine misafir olduk, kendileriyle gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbetler ve bizleri ağırladıkları için Mustafa amcaya ve eşine çok teşekkür ediyorum.