Nevşehir Belediyesi  Kapadokya Kültür  ve Sanat Merkezinde düzenlenen Muhabbet Buluşmalarına  Proğrama AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Sanatçı Kürşat, Semerkand Derneği Başkanı Ahmet Feralan, Meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Muhabbet Buluşmalarının açılışında konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, son 15 yıldan beri bu kadim şehre ve aziz hemşehrilerine belediye başkanı ve son 1 yıldan beri de belediye başkanı olarak hizmet etmeyi Allah’ın nasip ettiğini ifade etti. Seçen şöyle konuştu: “ Bu kadim şehre ve  azizhemşehrilerimize hizmet etmek onurların en büyüğü.  Son 1 yılda  belediye başkanınız olarak  hizmet etmeyi Rabbim bize nasip etti.  Bu vesile ile liderimiz,  AK Parti’nin Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimi ifade etmeyi bir borç bilirim. Kardeşlerim bu bir bayrak yarışı. 15 yıldır bu kardeşiniz belediye başkan yardımcısı ve belediye başkanı olarak sizlere hizmet etmeye gayret etti. Mahkeme kadıya mülk değildir. Ama gönlüm o kadar ferah ve rahat ki, Arı gibi çalışkan ve tevazu, samimi ve gayretinden hiçbir zaman şüphe duymadığım kardeşime inşallah 20 gün sonra bu mührü teslim etmek için bu bayrağı devir etmek için çok sabırsızlanıyorum. 1 Nisan’dan sonra da içinizde olacağım. Benim şahsen sizlere bir hakkım varsa hepinize hakkımı helal ediyorum, sizlerin de bana haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Allah,  teşkilatımızla ,vekillerimizle, başkanımızla bu saatten sonra inşallah sizlerle beraber  birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. “ dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, yaptığı konuşmada , programa katılımlarından dolayı ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı ve sanatçı Kürşat’a teşekkür etti.  Açıkgöz “ Gönül dostumuz Dursun Ali Erzincanlı konseri ve Belediye Başkan adayımız Rasim Arı için bir araya gelen hemşerilerimizle coşkulu bir akşam geçiriyoruz. Salonlara sığmayan AK Sevdalı kardeşlerimize, aziz hemşerilerimize selam olsun. Sizlerin desteği ve duasıyla ‘Bir Hayalimiz Var’ diyerek yola revan olan Rasim Arı’nın şehrimiz için hayalleri bizlerin de hayalidir. Nevşehir Belediye Başkan adayımız 31 Mart’ta Nevşehir’imizin şehr-i emini olarak seçilecektir inşaallah. Kazanan Nevşehir olacaktır” şeklinde konuştu.

Nevşehirli sanatçı Kürşat'ın Nevşehir yöresine ait  türküleri seslendirmesiyle başlayan programda, Refik Başaran'ın Cemalim  türküsüne AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'da eşlik etti.

Programda daha sonra Edebiyatçı Yazar Dursun Ali Erzincanlı,  Muhabbet Buluşmasında  kendine özgü üslubuyla gönülleri fethetti .

Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i S.A,V) şiir diliyle anlatan Erzincanlı, salonu duygulandırdı.

 Program sonunda konuşan şair  Dursun Ali Erzincanlı, “Bizi Nevşehir'in güzel insanlarıyla buluşturan değerli kardeşim Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı Beyefendiye teşekkür ediyor ve 31 Mart Seçimlerinde kendisine başarılar diliyorum”  dedi.

Programın sonunda konuşan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'da, “Anadolunun kadim kenti şehrimizde unutulmaz bir programa imza atan Dursun Ali Erzincanlı Hocamıza, yine okuduğu candan türküleriyle içimizi ısıtan ve geceye renk katan Sanatçı dostum Kürşat kardeşimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, salonumuzu dolduran kıymetli Nevşehirli hemşehrilerime de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.