AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile birlikte yerel seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler düzenleyerek güzel bir örnek ortaya koyuyor.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile birlikte 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri kapsamında Aksaray yolu üzerinde faaliyet gösteren esnafları, işyerlerinde ziyaret ederek sohbet etti. 

Aksaray yolu üzerinde çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren oto galerici ve sanayi esnaflarını işyerlerinde Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Parti teşkilatı yöneticileri ile birlikte ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, esnaflarla  sohbet etti.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Atilla Seçen," Başkan adayımız Rasim Arı kardeşimle ziyaretlerine gittiğimiz esnaflarımızın güler yüzleri ve bizlere göstermiş oldukları misafirperverlik,onlarla olan gönül bağımızın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. 
Davamız hak davası...
Tevazu, Gayret ve Samimiyetle" dedi.

Esnaflarla tek tek el sıkışan Belediye Başkanı Seçen ve Başkan adayı Arı’ya vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Arı’yla fotoğraf çektirmek isteyenler renkli görüntüler oluşturdu.