NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Uçhisar beldesinde Ak Partinin yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Osman Süslü, yeni dönemde önceliklerini belirledi.

Tekrar göreve seçilmeleri durumunda üzerinde hassasiyetle duracakları projelerin ön hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, 4 önemli projenin hayata geçirilmesi ile Uçhisar’ın daha güzel bir görünüm de kazanacağına değindi.

Başkan Osman Süslü, “Halkımız yeni dönemde bize teveccüh gösterirlerse bizde bazılarını geçtiğimiz dönemde başlattığımız projelerimizin devamını getireceğiz, bazı yeni projelerimizi de tek tek hayata geçirmek için çaba içerisinde olacağız. Örneğin Kale ve civarında başlattığımız çevre düzenleme çalışmalarımız yeni dönemde de sürecek. Cevizli mevkiindeki çalışmalarımızın yanında Karlık Mevkiindeki çalışmalarımıza da bu dönemde başlayacağız. Bu projelerimizi gerekli makamlara onaylattık ve gerekli ödeneklerini de hazırladık. Öte yandan beldemizde Güzel Sanatlar ve Spor lisesinin açılması konusundaki çalışmalarımız bu yeni dönemde olumlu sonuç verecek ve beldemize önemli bir eğitim kurumunu kazandırmış olacağız” dedi.