Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik ve Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman,  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Grup Toplantısına katıldı.

Daha sonra 27. Yasama dönemi nedeniyle TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’yi TBMM’indeki çalışma odalarında ziyaret eden Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik ve Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, 27. Yasama döneminin hayırlara vesile olmasını temenni ederek bir süre görüştüler.

Başkanlar Adıyaman ve Tiftik, Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe'ye günün anısına hediyelerini takdim ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik ve Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman'ın nazik ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi."

Ziyaretin ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de;" TBMM’de ziyaretimize gelen Tatlarin Belediye Başkanımız Ferhat Adıyaman ve Karapınar Belediye Başkanımız Mustafa Tiftik’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.