BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER,ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU

“HALKIMIZDAN GELEN TALEBE KARŞI NAZ YAPMAMIZ DÜŞÜNÜLEMEZDİ”

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’a yaptı.

Beraberinde Belediye Meclis üyeleri, bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na gelen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile AK Parti  il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Burada açıklamalarda bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, gerek 2001 yılında hizmet amacıyla yola çıktıkları arkadaşlarla, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kanaat önderleri  ve parti teşkilat yöneticileri ile yaptığı bir dizi görüşmeler sonrasında kendisinin yeniden aday olması yönünde bir talep ilettiklerini belirterek  şöyle konuştu; “Gerek şehrimizin kanaat önderleri ,  gerekse sivil toplum örgütlerin temsilcileri ve 2001 yılında hizmet etmek amacıyla yola çıktığımız arkadaşlarımızın yanı sıra partimizin teşkilatında görev yapan kardeşlerimizle de  değerlendirmelerimizi  yaptık. Bir dönem daha bu işe devam etmemizin önemli olduğunu vurguladılar. Biz de bu kadar teveccühün içerisinde kendimizi naza çekecek değiliz, biz hizmet eriyiz. Çeşitli dönemlerde yapılan kamuoyu yoklamaları ile halkımızın da böyle bir talep içerisinde olduklarını gördük.  Biz de bundan geri adım atamazdık. Yeniden Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapma kararı aldık. Aldığımız bu kararın halkımıza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha sonra Belediye Başkanı aday adaylığı başvuru belgesini AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar’a teslim etti.