Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, beraberinde AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün , Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ile Ankara’da gerçekleştirilen114’üncü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kurulduğu ilk günden itibaren toplumun nabzını tuta tuta bugünlere geldiğini, bunu da istişareye verdiği önemle başardığını belirtti. Bugün 79 milyon vatandaş adına salonda bir ve beraber olduklarını ifade eden Başbakan Yıldırım, “Türkiye büyük bir mücadele içinde. Terörle mücadelemiz hem kendi topraklarımız içinde hem de sınırlarımızın ötesinde bütün şiddetiyle devam ediyor. Bu nedenle de zaman zaman şehitlerimiz oluyor. Dün maalesef Fırat Kalkanı Harekatı’nda El Bab’ı ve hakim yerlerini ele geçiren silahlı kuvvetlerimizin kahraman askerlerine alçak terör örgütünün pususu ve intihar saldırısı neticesinde 14 yiğit evladımızı şehit verdik.” diye konuştu.

Başbakan Yıldırım, şehitlere Allah’tan rahmet ailelerine ve millete başsağlığı, gaziler için acil şifa temennisinde bulundu. Dünyanın baş belası terörün insanlığa karşı işlenen bir suç olduğunu anlatan Yıldırım, “Terörle mücadele, Türkiye’nin beka mücadelesidir, varlık mücadelesidir. Türkiye’nin birliğinin, beraberliğinin, kardeşliğinin daim olması adına verilen büyük bir savaştır. Birlik ve bütünlüğümüzü her zaman muhafaza edeceğiz, terörün Türkiye’yi vesayet altına almasına asla izin vermeyeceğiz. Terör ve şiddet, Türkiye’yi, demokrasimizi ve hukuk yolundaki kararlılığımızı asla sona erdiremeyecek. Terör karşısında her zaman olduğu gibi millet olarak birliğimizi, beraberliğimizi sonuna kadar koruyacağız.” ifadelerini kullandı.


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ında bir konuşma gerçekleştirdiği, 114’üncü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantıda, AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün , Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar da hazır bulundu.