Gündüz karış karış sokak sokak Nevşehir de vatandaşlarla kucaklaşan AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver akşam saatlerinide ev ziyaretlerine ayırıyor.
Seçimlere artık sadece 23 gün kala yoğun bir şekilde çalışmalarına hız veren Başkan Ünver'e ziyaretlerinde Nevşehir Milletvekilleri, Belediye Meclis üyesi adayları,Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,AK Parti il ve ilçe Başkanlarıyla AK parti Gençlik Kolları ve Ak Parti Kadın kolları da eşlik ediyor...
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yoğun bir tempo ile çalışmaya devam ediyor. Mahalle inceleme gezileri ve ev ziyaretleri ile vatandaşların görüş ve önerilerini alma fırsatı bulan Ünver, son olarak M.Akif Ersoy mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.
Bir gecede üç ev ziyaretinde bulunan Başkan Ünver, Nevşehir halkı için çalışmakta asla yorulmadığını dile getirerek, “Biz halkımızdan aldığımız yetkiyi, halkımızın bize olan inancından aldığımız enerjiyi Nevşehir için kullanmaya devam edeceğiz. Bu şehre durmadan, gece gündüz hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu şehre hizmet ettikçe enerjimiz artıyor” dedi.
Nevşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ünver, “Bizler bu şehrin her mahallesi, her karışı için çalıştık. Bir mahalleyi diğerinden ayırmadık. Her mahalle bizim gözbebeğimiz. Bizler her mahalle için tüm gücümüzle çalıştık. Yıllardır yapılmayan hizmetleri mahallelerimize yaptık. Hizmetlerimizle mahallelerimizin değeri arttı” dedi.
Sizlerin zararına olacak hiçbir projenin altına imza atmadık
Bizim ağzımızdan duymadığınız hiçbir şeye itibar etmeyin diyen Başkan Ünver “Biz bu güne kadar sizlerin zararına olacak hiçbir projenin altına imza atmadık, atmayız. Bazı dedikodular duyuyoruz, yalan yanlış bilgilerle bizlerin, sizlerle arasını açmaya çalışıyorlar. Sizlerin provokatörlere fırsat vermeyeceğinizi çok iyi biliyorum. Çünkü on yıldır sizler beni, ben sizi çok iyi tanıyorum . Birlikte 2023 Vizyon Nevşehir'i inşa edeceğiz” ifadesini kullandı. 
Konukları olan Başkan Ünver'i samimi bir şekilde ağırlayan Mehmet Akif Ersoy mahallesi Yeni Toki sakinleri yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Mahalle sakinleri, “Kararlı, Cesaretli,Zeki,çalışkan,dürüst, dinleyen, çözüm bulan bir başkanımız var” diyerek Başkan Ünver'e  çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

AK HİZMETLERE DEVAM İÇİN SÖZ ALDILAR...!
Bayanların ilgisinin oldukça yoğun olduğu toplantılarda konuşma yapan AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci; “Belediye Başkanımız Hasan Ünver’in üçüncü ve ustalık döneminde sizlere hizmet etme yolunda yeniden aday oldu” dedi. Hamleci “Kadınlarımızın her alanda olduğu gibi sosyal, siyasi, ticari alanlarda rol almaları bizim için çok önemli. Bu konudaki çok hassas bir Belediye Başkanımız var. Bu nedenle çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Bu süreçte Nevşehir AK Parti Kadın kolları olarak kendisine destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.