Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver beraberinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte çarşı esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar;  “Nevşehir merkez esnaf ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz.. Nevşehirli Esnafımızı ziyaret ederek onların sorunlarını, önerilerini görüş ve taleplerini dinleyip çözüme kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah..” dedi.

Sıcak Çayla Çok Sıcak Sohbet...

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver çarşı esnafını ziyaret ederek, talep ve istekleri dinledi. Esnafların çaylarını içen Başkan Ünver ve AK Parti Heyeti, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ettiler.


Nevşehir Daha Modern Bir Kent Olacak

Nevşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetler ve bundan sonra hayata geçireceği projeleri Nevşehir çarşı esnafı ile paylaşan Başkan Ünver, Nevşehir'in daha yaşanabilir ve modern bir kent haline gelebilmesi için tüm birimlerle gece-gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Nevşehir'de faaliyetini sürdüren hiçbir esnafın küçüklü büyüklü hiçbir sorununa kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Başkan Ünver, "Bir şehrin gelişmesinde, büyümesinde ve kalkınmasında esnaf ve sanatkarın büyük rolü vardır. Biz her fırsatta esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların talep ve isteklerini dinliyoruz, bu doğrultuda çözümler üretiyoruz. Bunun yanında esnafımız ve vatandaşımız her türlü sorununda, dün olduğu gibi bugünde yarında hiç çekinmeden belediyemize müracaat edebilir" dedi.


Vatandaşlardan Başkan Ünver'e Yoğun İlgi
Belediye Başkanı Hasan Ünver, esnaf gezisi sırasında vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Vatandaşlarla selamlaşan ve sohbet eden Başkan Ünver, onların da istek ve taleplerini dinliyor.

Esnaftan Teşekkür
Nevşehirli Esnaf ve vatandaşlar, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in gerçekleştirdiği ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, "Biz belediye başkanımızı her zaman yanımızda hissediyoruz. Her fırsatta bizleri ziyaret eden, taleplerimizi ve sorunlarımızı dinleyen ve çözüm üreten belediye başkanımıza esnaf ve vatandaşlar olarak teşekkür ediyoruz" dediler.

Vatandaşların ilgi gösterdiği ziyaret sırasında, vatandaşlarla birlikte sohbet yaparak, sorunlarını dinleyen Ünver ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

İşte Nevşehir'de özlenen tablo...