Başkan Ünver’e Sorduk “Sizden Bakan Olur mu?”  “O Halkımızın, Partimizin Bileceği Bir Şey”

NEVŞEHİR(MHA) Genel seçimlere aylar kala Milletvekilliği aday adaylığı düşünüp düşünmediği konusunda kamuoyunda adından öncelikle konuşulan isimlerden biri olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, geçtiğimiz günlerde bu konudaki bir soruya “Ben Hizmete Talibim” demişti. Peki Ünver’e göre kendisinden Bakan olur mu?.

Milletvekilliği aday adaylığı konusunda değim yerinde ise “Ne kapıyı bastıran, ne de kırığı küstüren” Başkan Ünver, “Sizden Bakan olur mu, kendinizi ölçüp tarttığınız da Benden Bakan da olur” diyebiliyor musunuz?” sorumuza da büyük bir siyasetçi kıvraklığıyla cevap verdi.

Böyle bir soruya kendisinin cevap vermesinin yanlış olacağını dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kendisinden bakan olur mu sorusuna içerisinde bulunduğu davanın ve Partinin yanıt verebileceğini dile getirdi.

Ünver, “Bu soruya benim cevap vermem çok yanlış olur. Nihayetinde bakanlar da, başbakanlarda insan. Özellikle bakan ya da başbakan olsun diye yaratılmış insanlar değil. Kabiliyetlerine ve kapasitelerine göre görevler veriliyor ve onlarda bu görevlerini yerine getiriyorlar. Bakan olabilir miyim, o işi yapabilir miyim o davamızın, halkımızın ve partimizin bileceği bir şey” dedi.