Kredi Yurtlar Kurumu Ürgüp kız öğrenci yurdunda düzenlenen kariyer günleri etkinliğinin bu haftaki konuğu Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız oldu.

Akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yiyen Belediye Başkanı, öğrencilik, öğretmenlik ve belediye başkanlığı sürecini üniversite öğrencileriyle paylaştı. Çok çalışarak elde edilmeyecek bir şeyin olmadığını söyleyen Yıldız,” başarmanın ilk şartı inanmaktan geçer, inanırsanız mutlaka başarırsınız.” Dedi.

Yıldız, “Benim de sizler gibi yurtta kalan evladım var, sizler de benim kızımsınız, her konuda bana ulaşabilirsiniz, eşime ulaşabilirsiniz. Sizleri aileniz Ürgüp’e, bizlere emanet etti, sağ salim memleketinize diplomalarınızla göndereceğiz inşallah. Dedi.

Programın sonunda Kredi Yurtlar Kurumu Ürgüp Kız yurdu idarecileri tarafından Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a çiçek takdim edildi. Yıldız da çiçeği eşi Ayşe Yıldız’a vererek her zaman yanımda yer alan eşim Ayşe hanıma teşekkür ediyorum, yeri geldi yavan ekmek yedik, yeri geldi Hatay’da künefe yedik.  Ne zorluklarla buralarda eğitimini sürdürdüğünüzü biliyorum, sabredin öğrencilik dönemi de geçecek, upuzun bir hayat sizleri bekliyor. Dedi.

 

Ürgüp Kız Yurdu Müdürü Nalan Buyruk ve yurt öğrencileri katılımı nedeniyle Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a teşekkür etti.


 

Haber: Faruk ÖZZENGİN