Ak Parti 2014 seçimlerinde 81 il adayını grup toplantılarından başlayarak Ankara, İstanbul ve İzmir'de düzenlenen törenlerde tanıtmıştı.
İl adaylarının ardından 21 Aralıkta ilk olarak İstanbul adaylarının açıklanması beklenirken 17 Aralık'ta düzenlenen operasyon nedeniyle ertelenmişti.
İnternete sızan bir listenin Ak Parti'nin ilçelerde göstereceği adaylar olduğu iddia edildi.

Twitter üzerinden Nevşehir İlçelerinin AK Parti Adaylarını açıklayan Başkentçinin açıklamaları tüm İlçeleri harekete geçirdi.

 

2014 Mart Yerel seçimlerinin yaklaşması ile henüz açıklanmayan AK Parti Adayları Başkentçi adlı Twitter hesabından açıklandı. Hakkında Twitter adresine herhangi bir bilgi yazmayan Başkentçi'nin açıklaması Nevşehir gündemine de bomba gibi düşmüştü. Hesabı sadece 77 kişi tarafından takip edilen belirsiz ismin açıklamalarının doğruluğu konusunda ise açıklanan bu listeyi AK Parti  Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel AK Parti Genel Merkez patentli olarak yalanlamışdı. Açıklamada bu medyaya sızdırılan liste için henüz kesinleşmiş bir şey yok.Son şekil daha verilmedi.

Liste AK Parti tarafından doğrulanmadı, hatta yalanlandı.  Yalanlanan liste. Son şekli verilmiş değil. Tasarım ama...Kulislerden sızan bu. İşte yalanlanan liste.

Başkentçi isimli şahsın açıkladığı İşte o listede yer alan Nevşehir ilçe adaylar:

NEVŞEHİR İLÇE ADAYLARI:

Acıgöl:Ercan Ertaş Avanos:Mustafa Körükçü Derinkuyu:Serdar Pala Gülşehir: Mustafa Dursun Hacıbektaş: Yusuf Koçak Kozaklı: Erdoğan Çelik Ürgüp:Mehmet Aktürk

Halen açıkladığı adaylarla ilgili iddialı olduğunu belirten  Başkençi isimli bu şahsın açıkladığı isim ne kadar doğru bunu hep birlikte 
Bakalım ilerleyen bir kaç güne kadar öğreneceğiz...